Avís Legal i Política de Privacitat

1. El lloc Web ubicat a la URL www.bufetcolls.com (en endavant, la Web) és propietat de BUFET COLLS, qui té tots els drets, en qualitat de titular o llicenciatària, sobre el contingut, disseny i codi font d’aquesta.

2. L’ús del lloc web és gratuït i es realitza sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, reservant BUFET COLLS el dret de modificar sense previ avís la presentació, configuració i contingut de la Web així com les condicions d’accés a la mateixa. Els usuaris de la web no faran res que pugui danyar la imatge o drets del seu autor.

3. Dades del titular del Web:

• BUFET COLLS SCP

• Carrer Roger de Llúria 119, 2n 2a A, 08037 Barcelona (Espanya)

• CIF. J66726415

• Contacte: info@bufetcolls.com

4. BUFET COLLS adopta les mesures de seguretat raonablement adequades, d’acord amb les seves possibilitats i estat de la tecnologia, per garantir el funcionament del web i la seguretat dels usuaris. No obstant això, les mesures de seguretat a Internet no són completament fiables i per tant no es garanteix la inexistència de virus ni altres elements que alterin els sistemes informàtics (software i hardware) o documents de l’usuari.

5. BUFET COLLS exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deures a l’ús maliciós que pogués fer-se per part d’un tercer en connectar-se vostè a la nostra web. Així mateix, no es responsabilitza del dany que es pogués derivar per un incorrecte ús d’aquesta web o a alguns dels portals que apareguin com hipervincles en la nostra web.

Respecte els links o hiperenllaços declinem tota responsabilitat per aquells que remetin a la nostra pàgina web i en el cas d’aquells que constin a la nostra pàgina, la connexió es farà a títol informatiu, sense que això impliqui cap tipus de relació entre BUFET COLLS i el responsable de l’altre lloc web, ni cal interpretar l’enllaç com aprovació per BUFET COLLS dels continguts i activitats del lloc web aliè.

6. Propietat Intel·lectual. Tots els continguts de lloc Web, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de BUFET COLLS, sense que puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos, més enllà de l’estricament necessari per al correcte ús de la web.

7. La visita a la web no suposa el registre de dades de caràcter personal.

8. L’establiment de qualsevol enllaç des de la web en altres llocs web aliens i / o des d’altres llocs web, no implica que existeixi cap tipus de relació entre BUFET COLLS i el responsable de l’altre lloc web, ni s’ha d’interpretar enllaç com una aprovació de BUFET COLLS dels continguts i activitat del lloc web aliè.

9. La Web es regeix pel dret espanyol i qualsevol divergència que sorgeixi serà dirimida pels Tribunals de la ciutat de Barcelona.